fbpx
Dorothea logo
trgovina cvijecem

Od 2004. godine u Koprivnici

Našu trgovinu u Koprivnici, otvorili smo na proljeće 2004. godine, te od tada našim cvjetnim kreacijama nastojima uljepšati sve najvažnije događanje naših klijenata. Buketi za razne prigode, aranžmani za blagdan Svih Svetih, te vijenci za pogrebni ceremonijal, kreacije su kojima se najviše ističemo. Mi volimo cvijeće, pratimo trendove i zahvaljujuči dugogodišnjem poslovanju u Koprivnici znamo što naši klijenti žele, te upravo iz tih razloga mnogi naši klijenti nam se redovito i vraćaju.

Naš tim aranžera

Svoju ljubav prema cvijeću pretvorili su u karijeru bogatu dugogodišnjim iskustvom i mnoštvom zadovoljnih klijenata čija srca radovi našeg aranžerskog tima svaki puta iznova osvoje.

Ponosimo se našim cvjećarskim timom jer oni su umjetnici i duša naše cvjećarnice. Njihovi radovi prava su umjetnićka djela stvorena u skladu s ukusom narućitelja kao i novitetima svjetske aranžerske scene. Kreativnost i bogato iskustvo naših cvjećara razlog su zbog kojeg smo postali neizostavan dio svih važnih događaja u životima naših dragih klijenata i sugrađana.

prodavacica cvijeca

Zašto odabrati nas ?

Iskusni

Gotovo 20 godina upoznajemo i  njegujemo odnose s našim kupcima zbog čega znamo kakvi su njihovi ukusi i kako ih uvijek ponovo oduševiti našim radovima.

Kreativni

Kreativnim pristupom stvaramo jedinstvene kreacije jer na taj način svaki od naših kupaca može uživati u unikatnom proizvodu izrađenom posebno za njega ili nju.

Moderni

Pratimo svjetske aranžerske trendove i u nastojimo biti u korak s novitetima koje u skladu s ukusima naših klijenata uvodimo i u pružama na njihovo zadovoljstvo.

Za svaku važnu prigodu, cvijetne kreacije naše cvjećarnice su uz Vas.

Što drugi kažu o nama?

“Prekrasne kreacije i ideje cvjetnih buketa i aranžmana.”

Danijela Kustić

Posebno predivno a osoblje idealno.

Božica Horvat

“Mislim da ne treba preporuke, samo po sebi vidi se ljepše od najljepšega!.”

Mia Gogea

Slike govore za sebe , to su umjetnička djela.

Nada Turkalj

“Sve pozitivno, uvjek prekrasna suradnja sa Vama, predivni aranžmani, buketi i ostali aranžmani.”

Ivanka Katalenić

Dobro opskrbljena cvjećarna, dobre cijene.

Darko Kereša

Zanima Vas više? Pošaljite nam upit.